About

Beste lezer, bezoeker. Deze website is een studieproject. Niet elk artikel verschijnt volledig op het eerste zicht. Druk daarom op 'Lees verder'. Daar kan je ook zelf commentaar geven. Je mag je gedacht zeggen. Over belangrijk gesproken, niets op de site is echt belangrijk. #hetdoeterniettoe. 't Is gewoon een hobby 

Deze website is online geplaatst op 20 mei 2020. De basis waarop ze draait noemt Drupal en is vrij te verkrijgen en te gebruiken. Dries Buytaert is de founder van drupal. Ondertussen is Drupal 9 released. Er zijn providers die je het makkelijk maken en het platform in orde, klaar zetten voor jou, maar dat is niet altijd kosteloos. Drupal kan je goed naar je hand zetten met verschillende mogelijkheden. Een ander uiterlijk geven of een dicussieplatform opzetten, je bedenkt het maar.

Er zijn twee mogelijkheden om in deze website te reageren. De eerste is in principe anoniem. Anonieme commentaren met verdachte links (spam, reclame) worden tegen houden. De tweede is een meer persoonlijke toegang en die werkt op het emailadres. Ben je zo geregistreerd dan kan je rechtstreeks reageren zonder goedkeuringsprocedure te doorlopen.